Ma - za 9.00 - 20.00 Zondag GESLOTENBel Ons0484/543.570Ons Adres2530 Boechout

Diensten en Producten

Sales: Aqua Viva
Aqua Viva reinigt de lucht in de kamer tot nagenoeg 100%, regelt tegelijkertijd de luchtvochtigheid en heeft dus een impact op een gezonde omgeving. Aqua Viva wordt aanbevolen voor astmapatiënten, allergische personen en iedereen die een gezonde leefomgeving op prijs stelt.

Onze Aqua Viva is een officieel erkende luchtreiniger en kreeg de PLUS X AWARD voor INNOVATIE, DESIGN en FUNCTIONALITEIT

Sales: O3Care
O3CARE-24 PRO is een professioneel ozon apparaat dat gebruik maakt van de atmosferische lucht.

Ozon wordt gezien het hoge oxidatievermogen gebruikt voor het elimineren van bacteriën, virussen, mijten en slechte geuren. Hierdoor wordt de kwaliteit van de lucht in de ruimtes waar het toestel wordt gebruikt verbeterd.

Training
SmartReading & SmartTyping
In samenwerking met Global Edutainment.

Quantum Coaching
Bouw het fundament voor succes in je leven, job en business.

Voeding & Advies
Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid
dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel.

www.aloeverachat.be

Aloe Vera Webshop
Dankzij ons innovatieve aseptische productieproces kunnen we ons best verkopende aloë vera gel dranken zonder conserveringsmiddelen produceren. We gebruiken klinisch geteste ingredienten, met innovatieve techologie.

www.aloeverabestellen.online