Training & Coaching


Training & Coaching


Dit mag je verwachten:


Quantum Coaching – Op zoek naar je bron

In deze snel veranderende tijden is coaching niet langer een luxe.
Droom jij van een beter leven of zit jij op een kruispunt in je leven? Weet je met jouw gevoelens en emoties geen blijf? Blijven je gedachten maar malen en zie je geen uitweg meer? Ben je gekwetst, zwaar ontgoocheld? Verraden? Wordt het je allemaal een beetje teveel en krijg je het niet in je eentje verwerkt?

Hoe lang wil je er nog mee blijven zitten? Hoe lang ga je nog in je eentje blijven door worstelen? Hoe ver moet jij nog doorgaan alvorens je uitreikt naar de uitgestrekte hand en de hulp om te veranderen aanvaard? Dus wil jij je leven weer helemaal op de rails krijgen? Wil je nu eindelijk de zon door de wolken gaan zien? Ja?

Wanneer we het contact verliezen met onszelf, onze energie, onze bron, aanvaarden wij onze hele wereld van problemen, tekorten en angsten. Door terug in contact te komen met onze gevoelens, bewust te worden van onze gedachten, kan het universum niet anders dan je het gevraagde te schenken. Want het universum is oneindig en overvloedig.

Mijn kennis, mijn ervaringen zijn niet mijn eigendom. Ik heb deze verkregen door in contact te komen met anderen. Ze zijn als het ware open source. Ze zijn voor iedereen toegankelijk.
Volgende mystieke wetten van overvloed inspireren me:
  • Uitwisseling is de aard van het universum
  • Het universum biedt je alle middelen die je nodig hebt om je passie, je doel en je missie na te leven
  • Echte rijkdom is onuitputtelijk en is als fijn zand: als je het in een gesloten hand probeert vast te pakken, zal het erdoor glippen, als je het in een open hand houdt, zal het blijven.
Daarom is mijn coaching op basis van donatie. Dit is dus niet gratis, want dan is het in strijd met de wet van uitwisseling. Je doneert op basis van wat het waard is voor jou en wat binnen jouw mogelijkheden ligt.
Bouw nu aan je fundament voor succes in je leven, job en business.
Zien en spreken we elkaar snel? Kan ook online.
Met enthousiaste groet.
Steve

Meer inspiratie op onze blog


SmartReading & SmartTyping

Scherp je skills aan.


Meer over onze trainingen